Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Luxus kések

Luxuskések

 

Luxuskések – a konyha igazi ínyenceinek. Rajongsz a különleges tárgyakért? Egy ajándékot keresel egy hozzád közel álló személynek, esetleg terítékedet tennéd elegánsabbá? Luxusdarabjaink nemcsak a különböző kultúrák szerelmeseinek, de az amatőr és profi szakácsoknak is tetszeni fognak. 

 

Válogass az exkluzív, szebbnél szebb sajtszeletelőink, grillkészleteink, professzionális csontozókéseink, húsbárdjaink széles választékából! A minőségi acélpengékkel, megerősített és ergonomikus markolatokkal ellátott késekre még sokáig számíthatsz főzésben, grillezésben és sütésben egyaránt. 

 


Fenntartható minőség, egyenesen Brazíliából

 

A TRAMONTINA világvállalat indulása egy kis brazíliai kovácsműhelyhez köthető. A Valentin és Elisa Tramontina által létrehozott vállalatnak ma már ipari parkja is van. 10 gyárából pedig 18.000 termék készül el nemzetközi exportra és helyi használatra, a világ minden részére. Több mint 120 ország vásárlóihoz jutnak el így a kiemelkedő minőségű, brazil eszközök, és tehetnek velünk a környezetvédelemért is.

A TRAMONTINA magyarországi képviseleteként az anyacég elképzelései és értékei nekünk is szívügyünk. Elegáns és strapabíró konyhai kellékeinkkel így Te is tehetsz a brazíliai esőerdő megmentéséért.

Luxuskések a világ minden tájáról

Az étkezés, illetve a szeletelés eleganciáját nem mindennapi eszközökkel biztosíthatjuk. A különleges, CENTURY santoku japán kések kemény és vékony pengéjük segítségével tűpontos vágást biztosítanak. Emellett kezelni is sokkal könnyebb őket, mint a nehezebb késeket.

Ismerősünk egyik kedvenc étele a churrasco? Esetleg a brazil kultúra szerelmese? Az egyedi mintájú, hosszú élettartamú CHURRASCO ETNIAS késsel biztos, hogy nagy örömet szerzünk majd neki. A CENTURY 2 részes grillkészlet pedig a grillezés kedvelőinek válhat nagy hasznára.

Megadnánk a módját a sajtok szeletelésének? A CENTURY sajtszeletelő késsel úgy tálalhatjuk a kemény és a lágy sajtokat is, akár a profi séfek.

A sonkaszeletelők szintén a kések speciális típusai közé tartoznak. Vékony, rugalmas pengéjükkel, lekerekített csúcsukkal tökéletesek a sonka ízléses felvágásához. Így általuk olyan hatást kelthetünk, mintha vendégeinket egy étterembe hívtuk volna.

Ha pedig a konyhai műveletekhez csak professzionális eszközöket használnál, válogass PROFESSIONAL sorozatunk darabjaiból! A hentesbárdokkal, csontozókésekkel, szúrókésekkel minden hús feldolgozása egyszerűbbé válik. A CENTURY unikális, 10 db-os késkészletével pedig üvegszálas markolatú, rozsdamentes acél pengéjű vágóeszközökkel lehetünk gazdagabbak.

Így rendelheted meg termékeinket

Meglepnéd magadat vagy szeretteidet új luxuskésekkel? Rendelj kínálatunkból gyorsan és egyszerűen!

A Szeletelés főkategóriából juthatsz a Luxuskések alkategóriánkba. Ekkor a bal oldalon megjelenő szűrőink segítségével kijelölheted a vágyott eszközök árkategóriáját és színét. A fent legördülő listával pedig sorba is tudod rendezni őket:

  • ár (növekvő vagy csökkenő),

  • elérhetőség,

  • valamint értékelés szerint is.

Emellett jelezzük a termékek alatt azt is, raktárkészletünkből, előrendelésből, vagy éppen csak a külső raktárunkból tudjuk rendelésedet teljesíteni.

Csempéssz egy csipetnyi luxust konyhádba vagy a hozzád közel állók életébe - izgalmas választékunk csak Téged vár!

Rendezés: