Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kések

Kések

 

A tökéletes tálalás, a darabolás vagy éppen a vadászat elengedhetetlen eszközei a kések. Azonban ahány funkció, annyiféle kialakításról beszélhetünk. Hiszen teljesen más feltételeknek kell megfelelnie egy univerzális késnek, mint annak, amelyikkel a zöldségeket vagy a húsokat felszeletelnénk.

 

Sima, recés vagy éppen görbe élű: nálunk a vágóeszközök széles választékát megtalálhatod sütéshez, főzéshez vagy más, konyhai munkálatokhoz. Válaszd ki késkészleted legújabb, exkluzív tagját hússzeletelő vagy univerzális késeink, bárdjaink, csontozókéseink, steak késeink közül! 

 


Kis kovácsműhelytől az évszázados fennállásig

 

A TRAMONTINA története egy 1911-ben alapított kovácsműhelyből indult. A dél-brazíliai Carlos Barbosában alapította meg Valentin és Elisa Tramontina kis családi vállalkozásként a vállalatot, amely mára 10 gyárral rendelkezik. Itt évente 18.000 terméket készítenek el nemzetközi exportra és helyi felhasználásra, és mintegy 120 országba juttatják el őket.

 

Az igazi, brazil minőség garantálása mellett a TRAMONTINA azonban a fenntarthatóság mellett is elkötelezett - ahogy mi is, magyarországi képviseleteként. A termékek megvásárlásával ezért vevőink is sokat tehetnek azért, hogy a klímavédelemben kulcsfontosságú, brazil esőerdő fennmaradjon.

 

Kések minden alkalomra

 

A húsok profi szeletelése csak akkor lehetséges, ha rendelkezésre áll hozzá a megfelelő eszköz. DYNAMIC bárdunk tenyérbe simuló, természetes fafogantyújával és 15 cm-es, edzett pengéjével lehetővé teszi a csontok és a porcok egyszerűbb szétvágását.

 

Egy univerzálisabb vágóeszközt keresünk zöldségek és húsok felvágásához? Kínálatunkban a szakácskések is helyet kaptak, melyek 20 cm-es pengéjükkel precíz szeletelést tesznek lehetővé, a legtöbb konyhai feladatra alkalmassá téve őket.

 

A dekoratív, mégis sokoldalú steak késeket nevüktől eltérően nemcsak főtt húsok, de gyümölcsök darabolásánál is felhasználhatjuk. A nehezebb sülteket velük az asztalnál is szépen, stílusosan tudjuk felvágni.

 

Az AFFILATA vágó-/gyümölcskéseket ugyanakkor inkább az aprólékosságot igénylő, vagy bonyolultabb feladatokhoz tudjuk alkalmazni. Ilyen például a hámozás, a zöldfélék és gyümölcsök vágása, kockázása vagy aprítása is.

 

Több késre is szükségünk lenne egyszerre? Ebben az esetben a legjobban a késkészletekkel járhatunk, melyekben több késtípus is megtalálható. A csomagok tartalmától függően akár egyszerre lehet a miénk egy praktikus hámozókés, egy steak kés és egy steak villa, egy univerzális kés, egy szakácskés és/vagy egy kenyérvágó kés is. A mágneses tartóval rendelkező CHURRASCO Polywood 5 db-os késkészlettel például egy rendkívül stílusos, esztétikus szettnek lehetünk boldog tulajdonosai.

 

Így rendelheted meg új, kedvenc termékedet

 

Szeretnéd bővíteni vágóeszközeid palettáját, vagy az éppen kicsorbult késed helyére keresel egy újabbat? Kínálatunkból a terméket mindössze néhány kattintással megrendelheted!

Ehhez először lépj a Szeletelés menüpontunkba, ahol több alkategóriát is találsz. A bal oldalt látható szűrőinkkel kijelölheted a keresett eszközök színét és árkategóriáját. Emellett azt is láthatod, aktuálisan raktárkészletünkön tartunk-e a termékből, esetleg csak a külső raktárunkból vagy előrendelésből tudjuk beszerezni.

Bővítsd késeidet e különleges minőségű darabokkal, melyek akár évtizedekig is hű társaid maradnak!

Rendezés: