Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Tramontináról

Több mint egy évszázada a Tramontina elkötelezettsége és a szépség megteremtése iránti elhivatottsága kis gesztusokban és nagy hódításokban nyilvánul meg. Brazília déli részén, Carlos Barbosa városában a Tramontina vállalat 1911-ben tette meg az első lépést a sikerhez vezető hosszú úton. A Valentin és Elisa Tramontina által létrehozott kis kovácsműhely egy olyan vállalat alapja lett, amely ma 10 gyárból áll.
Ipari park, amelynek központja Rio Grande do Sul, Pará és Pernambuco brazil államokban található. Az egyes gyárakban 18 000 terméket állítanak elő a hazai piacra és több mint 120 országba irányuló exportra.
A Tramontina számára öröm valami szépet és hasznosat alkotni. Ez motiválja azt a több mint 8000 alkalmazottat is, akik minden nap összefognak, hogy inspirálják az embereket. A termékminőség mellett a Tramontina a társadalmi és mindenekelőtt az ökológiai fenntarthatóságra is különös figyelmet fordít. Itt minden eddiginél elkötelezettebbek vagyunk - például az egyedülálló brazil esőerdő megőrzése terén.
Így azt a jó érzést adjuk Önnek, hogy nemcsak egy kiváló terméket tart a kezében, hanem azt is, hogy hozzájárul ahhoz, hogy bolygónk egy jobb hely maradjon, ahol élhetünk. Mert ez az, amit a Tramontina név jelent: "Tradition made in Brazil" - csúcstermékek a fenntarthatóság plusszával.

A Cégünkről

A Global Instore Kft. a TRAMONTINA S.A. CUTELARIA kereskedelmi partnereként hivatalos forgalmazója a Tramontina termékeknek. Kínálatunkban megtalálhatóak a konyhai segédeszközök, ezen belül is kiemelkedő szerepet kapnak a kiváló minőségű kések.