Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KERT

Kert 

 

A nyugalom szigete vagy társasági életünk középpontja: a kertünk nyújtotta lehetőségeket számtalan módon kiaknázhatjuk. Nevelhetünk benne szebbnél szebb dísznövényeket, vagy nyáron hűs árnyékot adó fákat. Ám akár kedvenc fűszernövényeinket, zöldségeinket és gyümölcseinket is megtermelhetjük benne, élvezve a házi ízek minden előnyét. 

 

Legyenek akár hobbikertészeti terveid, akár szabadtéri programötleteid, kiegészítőink széles kínálatából válogathatsz! Találsz nálunk kerti szerszámokat, virágcserepeket és machetéket, valamint kerti bútorokat is, a feledhetetlen eszmecserékhez.

 


Minőség és fenntarthatóság, egyetlen márkában összeforrva

 

A TRAMONTINA története 1911-ben indult, amikor is Valentin és Elisa Tramontina létrehozták kis kovácsműhelyüket Carlos Barbosában. A családi vállalkozás mára már egy 10 gyárból álló vállalattá nőtte ki magát, amely hazai használatra és exportra is termel, több mint 18.000 terméket. Ma már így mintegy 120 ország vásárlói ismerhetik meg a kiemelkedő minőségű és strapabírású, brazil termékeket.

 

A TRAMONTINA hazai képviseleteként mi is átérezzük a környezetvédelem fontosságát és az anyavállalat célkitűzését. Ez pedig az, hogy hozzájáruljunk ahhoz, hogy bolygónk még sokáig élhető maradjon. Így termékeink megvásárlásával Te is támogatod a brazil esőerdők fennmaradását.

 

Egy igényes kert kiegészítői

 

Minden évszaknak megvannak a maga feladatai, ha a kerti munkálatokra gondolunk. Tavasszal például megtisztítjuk a gyepet, ültetünk és metszünk. Ősszel pedig elültethetjük utolsó, még tél előtt leszüretelhető zöldségeinket, gyümölcseinket (pl. káposzta, brokkoli, zöldsaláta), az évelőket, és összegyűjthetjük az avart. Mindegyik művelethez jól jönnek a megfelelő kerti szerszámok: az edzett ásóvillák, a lézervágott pengéjű lapátok vagy a sűrűn fogazott gereblyék.

 

Kertünk ékességei a különböző méretű, gyönyörű virágaink, melyekből elhelyeznénk néhányat a bejárathoz közel, a teraszunkon is? Helyezzük őket elegáns, letisztult kaspókba, mint például az INCA, a THAI vagy az EGIPCIO. Így már azelőtt, hogy belépnének otthonunkba, kialakíthatunk vendégeinkben egy nagyon kedvező első benyomást.

 

Mindeközben a bokrokat sem szabad elhanyagolnunk, máskülönben hamar bozótossá nőhetik ki magukat! Az elgazosodott fűvel és bozóttal szemben egy éles machetével hatékonyabban vehetjük fel a harcot. A kisebb pengéjű késektől kezdve egészen a nagyobbakig (akár 71 cm-es pengehosszig) számos méretű bozótvágó megtalálható kínálatunkban.

 

Fontos azonban, hogy a munkálatok végén is legyen hol megpihennünk. Kényelmes napozóágyaink, kinti kanapéink, összecsukható, fa asztalaink és székeink éppen ezt a célt szolgálják. Rajtuk ülve gyönyörködhetünk a nap végi, szorgos munkálataink gyümölcsében, vagy áthívhatjuk barátainkat egy emlékezetes vacsorapartira.

 

Hogyan rendelhetsz tőlünk?

 

Éppen kerti munkálatokra készülsz, vagy csak beszereznél néhány új szerszámot, bútort? Ha megtetszett valami a kínálatunkban, a termék megrendelése rendkívül egyszerű lesz.

 

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a kiválasztott főkategória oldalára lépsz, onnan pedig a megfelelő alkategóriába. Onnan pedig a bal oldalon megjelenő szűrőinkkel bejelölheted, milyen színű és árkategóriájú eszközöket keresel. Sőt: még azt is megtekintheted, hogy raktárkészletünkben aktuálisan van-e a termékből, esetleg csak a külső raktárunkból, vagy éppen előrendelésből juthatsz-e hozzá.

 

Merülj el a kertépítés világában - szerezd be hozzá tőlünk a legmegfelelőbb eszközöket!

Rendezés: