Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hentes kések

Henteskések

 

A professzionális húsfeldolgozáshoz szakszerű henteskésekre van szükség. Legyen szó szúrásról, húsbontásról vagy szeletelésről, minden vágóeszköznek strapabírónak, könnyen tisztíthatónak és nagyon élesnek kell lennie. Ellen kell állniuk a fokozott igénybevételnek, és az is lényeges, hogy könnyen lehessen velük dolgozni is.

 

Szükséged lenne egy elnyűhetetlen csontozókésre, hentesbárdra, szúrókésre vagy hússzeletelőre? Kínálatunkban kiváló minőségű konyhai eszközök közül válogathatsz, melyekkel egyszerűbbé és gyorsabbá teheted a húsfeldolgozás folyamatát.

 


Ahol az esztétikum és a minőség kéz a kézben jár

 

A TRAMONTINA a sikerhez vezető első lépést még 1911-ben tette meg. A dél-brazíliai Carlos Barbosában, egy kis kovácsműhelyben álmodott nagyon Valentin és Elisa Tramontina, akik megalapozták a vállalat későbbi sikerét. Ma 10 gyára 18.000 terméket készít el belföldi és nemzetközi használatra egyaránt. Napjainkban már 120 ország vevői ismerhetik meg a brazil termékminőséget, és vállalhatnak részt környezetünk védelmében is.

Anyavállalatuk ugyanis elkötelezett a minőség és a fenntarthatóság iránt is - melyet mi, a magyarországi képviseleteként szintén képviselni igyekszünk. Termékeink megvásárlásával így Te is részese lehetsz a brazil esőerdők megmentésének, miközben tartós és elegáns kellékekkel bővíted konyhai eszközeidet.

Minőségi henteskések kínálatunkból

 

Minden hústípus feldolgozásához, szakszerű szeleteléséhez másféle eszközök szükségesek. A szárnyasokhoz például egy speciális csontozókés - mint amilyen a PROFESSIONAL húsipari szárnyas csontozókésünk. Ez egy puhább élű, keskeny és hegyes pengéjű darab, amellyel könnyedén el tudjuk távolítani a baromficsontokat. Ezzel szemben a merevebb csontozókéseket inkább a sertés- és marhahúshoz lehet jól használni.

 

Nehezebb csontok és porcok szétvágásához azonban nem foghatunk hozzá egy arra alkalmas húsbárd nélkül. 15 cm-es éllel ellátott, bontásra kifejlesztett PROFESSIONAL hentesbárdunk még a nagyobb porcokat is úgy szeli át, akár a kés a vajat. Egy ilyen darab nem hiányozhat egyetlen felkészült, profi vagy amatőr böllér eszköztárából sem.

 

Az állatok bőrének problémamentes lefejtését pedig bízzuk 15 cm-es pengéjű, PROFESSIONAL nyúzókésünkre! A króm-molibdén acélból készült, ergonomikus fogantyúval ellátott szakácskésünkkel pedig bármilyen húst könnyen felszeletelhetünk. A fogantyú kézvédővel ellátott, így biztosak lehetünk benne, hogy ujjainkat sem éri majd bántódás a művelet közben. Nagyobb húsoknál pedig a 25 cm-es, hússzeletelő késnek is jó hasznát vesszük majd.

 

A rendelés folyamata

 

Frissítenéd eszköztáradat új henteskésekkel? Kínálatunkból egyszerűen és gyorsan megrendelheted a kiválasztott termékeket.

Ehhez lépj a Szeletelés főkategória oldaláról a Henteskések alkategóriába. Itt a bal oldalon látható szűrőinkkel kijelölheted, milyen árkategóriájú eszközöket keresel. A fenti legördülő listával pedig sorba rendezheted őket:

  • értékelés,

  • elérhetőség

  • vagy ár szerint is (növekvő vagy csökkenő sorrendben).

Ezeken felül azt is láthatod, hogy a raktárkészletünkön aktuálisan található-e a termékből. Esetleg csak előrendelésből, illetve a külső raktárunkból tudjuk teljesíteni kérésedet. 

Emeld magasabb szintre hatékonyságodat - élvezd henteskéseink széles kínálatát!

Rendezés: