TRAMONTINA UNA EDÉNYKÉSZLET (7 DB)

Tramontina
63.690 Ft (50.150 Ft + ÁFA)
Menny.:
db
Cikkszám: 65280/026
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
- Teljesen rozsdamentes acélból készült, nem bocsát ki maradékot az élelmiszerekre, így az egészséges marad.
- Rendkívül tartós, megőrzi eredeti tulajdonságait, megőrzi a megjelenést, a higiéniát és az anyag tartósságát.
- A háromrétegű fenék (rozsdamentes acél + alumínium + rozsdamentes acél) egyenletesen osztja el a hőt, ami gyorsabb és egyenletesebb főzést eredményez, energiát takarít meg és hosszabb ideig melegen tartja az ételt.
- Megkülönböztető és modern dizájn magasfényű felülettel.
- Letisztult, sarkok nélküli kialakítás megkönnyíti a tisztítást.
- Gőzszellőzővel ellátott üvegfedél, tökéletesen illeszkedik.
- Biztonságos a mindennapi mosogatógépben történő használatra.
- Használható elektromos, gáz, indukciós és vitrokerámia tűzhelyeken.
Származási ország
Brazília
63.690 Ft (50.150 Ft + ÁFA)
Menny.:
db

Leírás

Műszaki információk

Anyaga: rozsdamentes acél.
Edzett üveg fedél rozsdamentes acél peremmel és tartóval.
Háromrétegű alsó termék (rozsdamentes acél + alumínium + rozsdamentes acél).

Használati javaslatok

A főzés maximális kapacitása az étel teljes térfogatának 3/4-e.
A termék használata előtt távolítsa el a címkéket, és mossa le forró vízzel és mosószerrel.
Használja alacsony lángon, hogy az étel ne tapadjon a serpenyő aljára, a háromszoros, rozsdamentes acél + alumínium + rozsdamentes acél test a serpenyőben egyenletesen osztja el a hőt, így felesleges a nagy hő. Ráadásul üzemanyag-takarékosabb is.
Ha a serpenyőt gáztűzhelyen használja, a láng nem emelkedhet az edény alja fölé. Ha elektromos tányért használ, annak egyenlőnek vagy kisebb átmérőjűnek kell lennie, mint a serpenyőé.
A sót mindig forrásban lévő vízben vagy az ételben oldja fel, a főzés megkezdésekor keverje össze az összetevőket.
Ne melegítsen ételt úgy, hogy egy ugyanolyan átmérőjű serpenyőt a másikra helyez. Ez az eljárás veszélyes, mivel vákuumot hoz létre, és megnehezíti az utólagos eltávolítást.
Ha a Tramontina rozsdamentes acél serpenyő fedele leragad a vákuumhatás miatt hűtés közben, elég felfelé tolni, vagy újra felmelegíteni a serpenyőt, hogy a vákuumhatást semlegesítsük.
A rozsdamentes acél fogantyúk hőt vesznek fel főzés közben. Kezelésükkor kesztyű használatát javasoljuk.
Egyes keményítőt tartalmazó élelmiszerek, mint például a tészta és a rizs, sütés közben beszennyezhetik a serpenyő belső részét. A foltok könnyű eltávolítása érdekében dörzsölje át azokat citromlével vagy ecettel megnedvesített ruhával, vagy használja a Tramontina rozsdamentes acél polírpasztáját.
Ne hagyja az ételt hosszú ideig a serpenyőben; a só is beszennyezheti a serpenyőt.
Annak érdekében, hogy a Tramontina rozsdamentes acél serpenyő mindig vonzó és fényes legyen, csak tisztítószerrel és puha szivaccsal mossuk el. A Tramontina speciális pasztát fejlesztett ki a rozsdamentes acél termékek polírozására és foltok eltávolítására, amely az értékesítési pontokon kapható.
Amikor csak lehetséges, mosás után öblítse le a serpenyőt forró vízzel, és azonnal szárítsa meg, hogy megőrizze eredeti fényét. A vízben lévő klorid és más anyagok beszennyezhetik a serpenyőt.
Ne hagyjon üres serpenyőt hőforrás felett.
Az edényeket csak hőálló felületeken hagyja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.