Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vágódeszkák

Vágódeszkák

 

A vágódeszkák az egyik legsokoldalúbb eszközei konyhánknak. Egyaránt használhatóak az ételek felszeleteléséhez, aprításához vagy felvágásához – ám egy stílusos vágódeszka tálalási felületnek sem utolsó. Vágódeszkát ma már számos anyagból készítenek: fából, műanyagból és bambuszból készült darabok közül válogathatunk.

 

Ha hosszú távra szeretnénk venni egyet, érdemes egy vaskosabb, strapabíróbb deszkára voksolnunk. A TRAMONTINA kínálatában az értékes keményfából, a tikfából készült, minőségi darabok közül válogathatunk – akár tálaló-, akár vágódeszkára van éppen szükségünk.

 


Minőség, amely évtizedeken át elkísér

 

A TRAMONTINA nemcsak a szépség, hanem a fenntartható minőség iránt is elkötelezett, már 1911 óta. Ekkora hozta létre ugyanis Valentin és Elisa Tramontina a kovácsműhelyüket, mely a későbbi vállalat alapjává vált. A brazíliai Carlos Barbosa városából kiindulva az elmúlt több mint 100 év alatt már több mint 10 gyár alakult meg. A gyárakból pedig 18.000 tartós termék közül válogathatnak ma már 120 ország vásárlói.

 

Termékeink különleges minőségüknek köszönhetően nemcsak strapabíróak, de kifejezetten esztétikusak is. Az igazi, brazil minőségű konyhai eszközöket így akár több évtizeden át is élvezhetik tulajdonosai. Megvásárlásukkal pedig a brazil esőerdő fennmaradását is támogatják.

 

Szemet gyönyörködtető, mégis strapabíró vágódeszkák

 

Vágó- és tálalódeszkáink többségének anyaga tikfa, más néven teakfa vagy indiai tölgy. De miért is essen erre az anyagra a választásunk, ha vágófelületet keresünk? Az ok a fa kedvező tulajdonságaiban rejlik. Ugyanis nemcsak, hogy nem igényel a későbbiekben sem felületkezelést, de egy vízálló és időtálló anyag is. Ezt magas gumi- és olajtartalmának köszönheti. Anyagszerkezetéből adódóan pedig nem hajlamos a meghajlásra és a repedésre sem. Fémmel is nyugodtan érintkezhet: megfeketedésétől nem kell tartanunk. 

 

A tikfa tálaló- és vágódeszkákban tehát egy rendkívül jól használható, esztétikus felületeket kaphatunk, melyek akár asztalunk méltó díszei is lehetnek. A könnyű és gyors szeletelést éppúgy biztosíthatjuk velük, mint asztalunk védelmét a konyhai munkálatok közben. A különleges, steak- és burger vágó- és tálalódeszkánk vágáskor segít felfogni a húslét, hogy az ne folyjon munkafelületünkre. Tálaláskor pedig igazán esztétikus látványt nyújtanak a rajtuk elrendezett hamburgerek, sajtok, steakek vagy más grillételek. 

 

A tikfa mellett a muiracatiarából, azaz a Brazíliában is őshonos tigrisfából is tartós és gyönyörű tálalódeszkák készülnek. Ez is egy keményfa, amely kiválóan tűri a legkülönbözőbb körülményeket is. Gyönyörű mintázata, csillogó felülete miatt tökéletes vágásra és tálalásra is. Ilyen a CHURRASCO szépen lakkozott, natúr vágódeszkánk is. 

 

Hogyan lehet rendelni?

Beszereznél egy szép és tartós vágódeszkát? Kínálatunkból megrendelheted a legesztétikusabb darabokat – csupán néhány lépésben!

A Vágódeszkák alkategóriába a Szeletelés főkategóriából juthatsz. Ha már az alkategóriában vagy, a kívánt paramétereket (árkategória, szín) a bal oldalon látható szűrőn adhatod meg. A fent kattintható, legördülő listában pedig beállíthatod:

  • az áruk, 

  • az elérhetőségük

  • vagy az értékelésük szerinti sorba rendezését a termékeknek.

Az adott termék alatt azt is jelezzük, van-e készleten, vagy csak a külső raktárban; esetleg előrendelés szükséges-e hozzájuk. Válogass esztétikus és elnyűhetetlen vágó- és tálalódeszkáink izgalmas választékából!

Rendezés: