Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Húsvágók

Húsvágók

 

Szárnyas, sertés, marha vagy éppen vad: ahány húsféle, annyiféle húsvágóra lehet szükségünk. Az inak és a csontok eltávolítása, a húsok feldarabolása ugyanis mind-mind különböző eszközt kíván. Más kést használunk a csirkehús feldolgozásához, megint másmilyet például a sonka felszeleteléséhez. A jó hír az, hogy nálunk minden hústípushoz megtalálhatod a megfelelő vágóeszközt!

 

Válogass - többek között - hússzeletelő késeink, konyhai bárdjaink, bárdkéseink, sonkaszeletelő késeink széles választékából! Dolgozz a legprofibb eszközökkel a tökéletes végeredményért!

 


Családi vállalkozásból ipari park: a TRAMONTINA születése

 

A sikerhez vezető út hosszú - ám a jutalom a végén annál nagyobb. Ezt a TRAMONTINA alapítói, Valentin és Elisa Tramontina is tudták, amikor létrehozták családi vállalkozásukat Brazíliában. Az 1911-ben létrehozott kis kovácsműhely hamarosan egyre nagyobbá nőtte ki magát. A vállalat, amely belőle született, ma 10 gyárból áll, melyek Pará, Pernambuco és Rio Grande do Sul államokban egy ipari parkot alkotnak. A gyárakban 18.000 termék készül el, exportra és a hazai piacra egyaránt.

 

A vállalat azonban nemcsak a minőségi termékek elkészítésére, de azok fenntartható módon történő gyártására is nagy hangsúlyt fektet. A TRAMONTINA magyarországi képviseleteként ebben mi is partnerei vagyunk az anyacégnek. A termékek megvásárlásával így nemcsak időtálló és esztétikus konyhai eszközökhöz juthatsz, de a brazil esőerdő fennmaradásához is hozzájárulhatsz.

 

Húsvágók széles választéka webáruházunkban

 

Ha egy igazán professzionális szakácskést keresünk, az ergonomikus fogantyújú, rozsdamentes AFFILATA szakácskésben megtalálhatjuk. Sokoldalúan felhasználható nemcsak a hús felvágásához és szeleteléséhez, hanem zöldségdaraboláshoz is ez az univerzális vágóeszköz.

 

A séfkésnél vékonyabb típus a hússzeletelő kés (BLACK szériánk), amely tipikusan 20-38 cm hosszú. Ha már a szeletelés fázisánál tartunk, ezzel a fajta vágóeszközzel pontos és vékony hússzeleteket kaphatunk. Legyen szó akár sültekről, sonkáról vagy baromfihúsról, ezzel az eszközzel nem lőhetünk mellé.

 

A csontok és porcok szétvágását és a hús darabolását bízzuk egy edzett pengéjű bárdra (DYNAMIC, POLYWOOD)! A csontozókésekkel pedig a csontok eltávolításáról gondoskodhatunk. A merevebb csontozót a sertés- és marhahúshoz, a puhább pengéjűt pedig a hal- vagy baromfihúshoz használhatjuk.

 

A nyúzókések az állatok bőrének szakszerű lefejtésénél, a szúrókések pedig a vágás során lehetnek nagy segítségünkre. A kézbe simuló kialakítású, éles pengével ellátott húsvágókkal biztosak lehetünk benne, hogy pontos és hatékony munkát végzünk a húsfeldolgozás során.

 

Hogyan rendelhetsz tőlünk?

Profi késekkel gazdagítanád konyhai eszközeid tárházát? Webshopunk kínálatából ezt néhány lépéssel megteheted!

A szeletelés főkategóriából a húsvágók alkategóriába lépve, a bal oldalon találsz néhány szűrőt. Velük kijelölheted, milyen színű és árkategóriájú késekre vagy kíváncsi. A fentebb látható, legördülő listán pedig 

  • elérhetőségük,

  • értékelésük

  • vagy akár az áruk szerint is sorba rendezheted őket.

Tudni szeretnéd, raktárkészletünkön aktuálisan van-e az adott termékből? Az ár fölötti státuszban láthatod ezt is - illetve azt, hogy csak előrendelésből vagy éppen a külső raktárunkból tudjuk teljesíteni rendelésed. 

Dolgozd fel a húsokat szakszerűen, akár a profik - szerezd be a legjobb húsvágó késeinket!

Rendezés: